DIGGILOO 2017

ENDUO AB är Lokal Arr för DIGGILOO 2017.

på nedan spelplatser

läs mer på Diggiloo.com Köp Din biljet på nortic.se

Turnéplan 2017

Landskrona
20 Jul.

Ronneby
28 Jul.

Skurup
3 Aug.

Borgholm
5 Aug.

DIGGILOO FIRAR 15-ÅRSJUBILEUM! Diggiloo är inte bara familjeunderhållningen med stort F. Det är både vårkänslor och sommarvärme i ett. Komplett med ett aldrig sinande högtryck – levererat av landets kanske hetaste artister som Tommy Nilsson, David Lindgren, Wiktoria, Charlotte Perrelli, Jessica Andersson, Bruno Mitsogiannis, Robin Bengtsson, Andreas Johnson och inte minst komikern Özz Nujen. Ackompanjerade av stort band, dansare och kör.
Succéshowen som för övrigt fyller moppe 2017, har setts av nästan 1,5 miljon svenskar sedan starten. Den är som vanligt sprängfylld av hits, humor och en sällsynt smittande spelglädje, fördelat på tre underhållande timmar. Så vrid upp dina förväntningar till tio och gör dig redo för en solsäker upplevelse – som garanterat kommer få dig att skratta, sjunga och klappa långt, långt efter scenbelysningen slocknat.
Välkommen till Sveriges största sommarturné och semesterns självklara höjdpunkt. Vi ses!

SERVERING OCH FÖRSÄLJNING
Diggiloo är så mycket mer än bara musik! Även i år har vi med oss vår egna Diggiloo-restaurang. Du kommer hitta rätter som passar utmärkt att ta med till picknickfilten eller att avnjutas på våra restaurangområden, vi serverar öl, vin och alkoholfria drycker. Självklart går det bra att ta med sig en egen picknick-korg. Vill du bara ha något litet så finns det popcorn, godis, läsk, kaffe, kakor, korv m.m. i våra kiosker som du hittar på flera platser på vårt område.
I vår souvenirshop på arenan hittar du allt du behöver för en perfekt showkväll! Här kan du köpa utvalda Diggiloo-produkter såsom showprogram, cd-skivor, t-shirtar, kepsar och mycket mer. Allt för en oförglömlig kväll att minnas. Utbudet kan variera beroende på spelort.

BILJETTER
På alla spelplatser finns en numrerad parkett samt sittplatser i det gröna (där man tar med egen stol eller filt), avvikande orter Vänersborg, Rättvik och Båstad. Mer information om det samt biljettpriser hittar du på www.diggiloo.com
Biljetter bokas på www.diggiloo.com alt. Nortic 0455 – 61 97 00 samt lokala återförsäljare. Handikappanpassadplats kan endast bokas via telefon. Ledsagare går in gratis, serviceavgift på 45kr tillkommer. Grupper (över 30 biljetter), bokas via emilie@krall.se.
Biljettpris från 395kr. Två barn t o m 14 år följer med gratis på en vuxens biljett (gäller sittplats i det gröna).

PRESSKONTAKT
Magnus Stråberg mail: pr.company@tele2.se tfn: 070 51 66 090 BÖRJA UPPLADDNINGEN PÅ WWW.DIGGILOO.COM