Onsdag 16juli  Karlshamn, Torget  fr kl 21.00      

Arrangörerna:

Det är fantastiskt roligt att presentera ett helt nytt konsertformat som öppning av hela Östersjöfestivalen! säger Festivalgeneral Conny Nilsson!

The Fooo som gjorde succé på Grammisgalan startar kvällen med en helt ny Show och exklusivt för SydSverige förutom Malmö i höst.

När mörkret lägger sig, går Dj duon Nause på med sin massiva låtlista av hits.-Svenerik Olsson Enduo AB berättar: Vi kommer att ljussätta fasaderna runt konsertområdet och tillsammans med bandets enorma ljusshow kommer det att bli en magnifik ”efterfest” med 1000 tals dansande konsertgäster! Vi hoppas och tror att Kommunens festivalglada människor skall få en totalupplevelse då vi satsar på den lite yngre generationens musik! Samarbetet mellan Conny N och Svenerik O har redan utvecklats till flera Nya konsertideér för framtiden i Karlshamn.

Nause

[lightbox link=”https://enduo.se/wp-content/uploads/2014/03/nause_2014.jpg” thumb=”https://enduo.se/wp-content/uploads/2014/03/nause_2014.jpg” width=”600″ align=”none” title=”nause_2014″ frame=”true” icon=”image”]

Dj- och producentduon Nause består av barndomsvännerna Jacob Criborn och Leonard Scheja. De slog igenom med debutsingeln “Made Of” som sålt trippel platina. Uppföljaren “Hungry Hearts” gick upp i topp på Spotifys topplista, sålde dubbel platina och nominerades till både en Grammis och en P3 Guld. Låtens video har över två miljoner visningar på Youtube och i England gick “Hungry Hearts” upp på förstaplatsen på deras största klubblista, framröstad av hundratals dj:s.

Gruppens remixer på låtar av Kaskade, Rebecca & Fiona och Eric Turner har fått stor uppmärksamhet världen över och dj-giganten Tiësto har flera gånger bjudit in dem till sin radioshow.

The FOOO

[lightbox link=”https://enduo.se/wp-content/uploads/2014/03/foo_2014.jpg” thumb=”https://enduo.se/wp-content/uploads/2014/03/foo_2014.jpg” width=”600″ align=”none” title=”foo_2014″ frame=”true” icon=”image”]

Svenska bandet The Fooo består av Felix Sandman och Omar Rudberg, födda 1998 samt Oscar ”O.G” Molander och Oscar Enestad, födda 1997. De har alla dansat på scen sedan barnsben och deras första uppträdande som grupp var inför 48 000 åskådare, som förband till Justin Bieber. Sedan dess har The Fooo gjort flertalet flashmob-inspirerade uppträdanden runtom Stockholm och Malmö med låtar från deras EP. Förutom att sjunga har samtliga medlemmar dansat på prestigefyllda dansinstitut sedan barnsben.

Med en snabbt växande fanskara från olika håll i världen har The Fooo bevisat sin potential som framtida världsstjärnor.

BILJETTSLÄPP: 22 APRIL 2014 

för mer info www.karlshamn.se  www.enduo.se