Ingen är som jag

Av och med Eva Dahlgren

Nu släpps fler föreställningar av förra höstens och vårens uppmärksammade och kritikerrosade monologföreställning ”Ingen är som jag” av och med Eva Dahlgren.

Om föreställningen:

”Om man känner på min kropp… ja om du till exempel skulle blunda och känna med dina händer över min kropp så skulle du raskt räkna ut att jag är från Västerbotten”.

Det finns historier som inte går att berätta med musik. Historier som kräver ett annat forum.

Förra året hade jag premiär på en monologföreställning på Rival i Stockholm. Där berättar jag det som aldrig får plats i eller mellan mina låtar. En och en halv timmes prat om sådant som kan tyckas alltför oväsentligt eller för invecklat för att skriva en sång om men som krävs för att hela bilden ska klarna.

– Vilken bild då, frågar du.

– Bilden av mig så klart, säger jag. INGEN ÄR SOM JAG. För dig kan detta komma som en nyhet, självklarhet, djup insikt eller kanske som en lättnad men jag säger det igen INGEN ÄR SOM JAG. Ge mig 1 1/2 timme av ditt liv så ska jag berätta något för dig som ingen annan kan.

Eva Dahlgren ”Ingen är som jag”
Stadsteatern Karlshamn
fredag 27 april kl 19.30

Ingen är som jag
Av och med Eva Dahlgren
Biljettpris
320:- serviceavg 30:-

Konsertlängd
Ca 1,5 tim (ej paus)
ARRANGÖR Enduo AB