LARS WINNERBÄCK 2018

Brunnsparken Ronneby 8 juli

I sommar ger sig Lars Winnerbäck ut på en omfattande skandinavisk sommarturné. I kontrast till den senaste tidens avskalade format handlar det i sommar om en stor produktion.

I oktober var det biopremiär för filmen Winnerbäck – Ett slags liv. Filmen skildrade hans 20 år som artist och tog oss närmare honom än någonsin. Den sammanfattade en musikalisk karriär, men framförallt gav den en inblick i en komplex människa vars svagheter och karaktärsdrag speglar en hel generations känslor.

Nu är det dags för ett nytt kapitel i berättelsen om Lars Winnerbäck när han i sommar ger sig ut på en omfattande skandinavisk sommarturné. Vintern 2016/2017 gjorde han en rad avskalade framträdanden på konserthus runt om i Skandinavien. Men till sommaren är det åter dags att turnera med band och stor scenproduktion.

Special guest: Anna Ternheim

Insläpp 17:30 Anna Ternheim ca 19:00 Lars Winnerbäck ca 21:00 Servering på området

Rullstolsplatser: 077-170 70 70

Åldersgräns: 13 år!

Välkommen till Lars Winnerbäcks konsert i Brunnsparken!

Tider: Insläpp kl 17:30 Anna Ternheim ca kl 19.00 Lars Winnerbäck ca kl 21.00 Kvällen beräknas vara slut ca kl 23.00

Mat och dryck: Servering av mat och dryck finns på området, där du bland annat kan välja mellan korv, hamburgare och halloumiburgare. Även baguetter, fika och veganskt alternativ  finns på området.

Egen medhavd mat och dryck samt flaskor (glas/plast) får ej tas med in till konsertområdet. Gratis vatten finns på området.

Merchandise och öronproppar: Finns att köpa på området.

Åldersgräns: 13 år, pga Miljö-och Hälsoskyddsnämndens krav om ljudnivåer.

Ta med/ta inte med: Välkomna är: Mobilkameror, kompaktkameror, regnkläder, filt och glatt humör. Välkomna är inte: Professionella kameror eller ljudinspelningsutrustning, flaskor, burkar, termosar, paraplyn, stavar, selfie-pinnar, stolar, stora väskor, vapen eller annat som kan skada andra. Lämna otillåtna saker hemma då det inte finns någon effektförvaring på plats.

Biljetten: Glöm inte att ta med dig biljetten – ingen entré utan biljett! Observera att bokningsbekräftelsen du fått via e-post inte berättigar inträde till konserten.

United Stage & Enduo önskar dig en underbar konsertkväll!