Enduo AB i samarbete med Satellite Live AB

Lill – Babs 60 år på scen!

5 Nov – Ystad Teater  biljetter – boka biljett
6 Nov – Amiralen Malmö biljetter – boka biljett
7 Nov – Kalmarsalen Kalmar  – boka biljett
8 Nov – Ronsalen Ronneby – boka biljett

Lill-Babs, Lotta Bromé & Benneth Fagerlund

Folkkär. Fullfjädrad. Fantastisk.

Lill-Babs kommer att tillsammans med Lotta Bromé och pianisten Benneth Fagerlund under hösten bege sig ut på turné i en intim föreställning med det bästa ur hennes 60-åriga karriär. Lill-Babs kommer att i musik, sång, bilder och samtal med Lotta Bromé bjuda på minnen från scenens fram- och baksida, om människor hon mött och musik som berört.
Lill-Babs karriär startade när hon som 15-åring medverkade i radioprogrammet Morgonkvisten som sändes från Sundsvall. Orkesterledaren Simon Brehm som då sökte en sångerska till sin orkester imponerades av Barbro Svensson från Järvsö och engagerade den blivande Lill-Babs som vokalissa. Hon debuterade i de stora sammanhangen på Bal Palais i Stockholm januari 1954, endast 16 år gammal, resten är historia, -en historia som nu kommer att berättas från en scen nära dig!
I föreställningen får ni kanske höra hur Lill-Babs lärde Beatles att dansa, hur det var att jobba med Sammy Davis Jr och det konstnärliga mötet med Lars Forssell, för att bara nämna något. Det blir en föreställning fylld med musik och prat med många återblickar från de 60 år som hon stått på scenen.
Arrangör: Satellite Live AB-Enduo AB