SABATON – EKSJÖ- 24/2 2023

595:-
24 FEBRUARI 2023
EKSJÖ – OLSBERGS ARENA
18:00 INSLÄPP
19:30 START
13 ÅR

Dela:

HÅLLTIDER
(tiderna är preliminära) 18.00 Insläpp Early Entry (för de som köpt Early Entry-biljett) 18.30 Insläpp övriga 19.30 Show 22.30 Kvällen är slut

Den stora Sverigeturnén med Sabaton, fortsätter 2023!
Special guest: HULKOFF

Sabaton ger ut på en av de största metalturnéerna någonsin i Sverige, med spelningar från norr till söder. Spelställena är varsamt utvalda och kombinerade med städer de besökt tidigare samt ställen de aldrig tidigare besökt.

”The Great Tour hette vår Europa-turné, enkelt översatt till den stora turnén. Och vi tänkte stort när vi bokade denna svängen, större än vi någonsin gjort förut. Vi sökte och fann ställen där ingen trodde att Sabaton skulle spela, och just därför ville vi spela där. Detta är en chans för oss att ge något tillbaka till hela Sverige som tack för 20 år av fantastiskt stöd. /Pär Sundström – Sabaton”

ÅLDERSGRÄNS:
13 år (gäller även i målsmans sällskap)

EARLY ENTRY:
En Early Entry är en vanlig ståplats eller sittplatsbiljett, men med fördelen att du kommer in innan alla andra, och då ges möjligheten att välja vart du vill stå eller sitta, köpa merchandise innan alla andra och du slipper stressa samt frysa i en kö utanför. Information om entré, insläppstid mm kommer mailas till dig några dagar innan konserten, så var noga med att ange en mailadress som vi kan nå dig på.