Enduo AB i samarbete med Lifeline.

Sommarplåga !

28 juli kl 20.00 Jägersbo Höör

3 aug kl 20.00 Citadellet Landskrona

Sommarplåga, är fyra kompisar som tillsammans ger sig ut på en gemensam turné!

Köp biljett på www.ticnet.se

Özz, Måns, Soran & Mårten ses oftast i humorprogram och uppskattade föreställningar runt om i landet, men i år har man bestämt att göra slag i saken och åka på en gemensam stand up comedy turné. Tanken är att ta sig till Svenska Sommarstäder och framträda i slutet av juli och i början av augusti. Så bered er på en fartfylld föreställning med mycket skratt.

Özz Nûjen
Özz Nûjen är högaktuell med den kritikerhyllade föreställningen “Dålig stämning” och har ett väldigt imponerande cv. Som skådespelare har han medverkat i franska storfilmer, åtskilliga svenska filmer och på svenska teater. Vi har också sett honom i humorprogram som ”Cirkus Möller”, ”Stockholm Live” och ”RAW Comedy”. Som programledare har han bland annat lett talkshowen ”Özz i P1? och P3-programmen ”Morgonpasset” och ”Programmet som inte får heta Bögradion”. Dessutom är han mannen bakom åtskilliga svenska humorinstitutioner så som Svenska Standupgalan och utbildningen Standup Star.

Måns Möller
Måns Möller har hållit på med standup sedan 1998 och medverkat i en rad tv-program som ”Extra Extra”, sin egen humorshow på TV4 – ”Cirkus Möller” och nu senast i ”Time out”. Han har även turnerat med ”Ladies Night” och blev 2002 utsedd till årets manliga komiker.

Soran Ismail
Soran Ismail är en av landets absolut vassaste komiker. Just nu är han aktuell med en landsomfattande turné vid namn “Resan fortsätter”. Han har även varit med i “Parlamentet”, “Elfte timmen”, “Roast på Berns”, “Grammisgalan”, “Extra! Extra!” och är en av grundarna till den prisbelönade podcasten “TSKNAS (Till slut kommer någon att skratta)”.

Mårten Andersson
Mårten Andersson har medverkat i allt från radio programmet pippirull till humorprogram på tv som ”Extra Extra”, ”Stockholm Live” etc. men också som programledare till ”100 sätt att åka ur en gameshow” men starkast intryck har han gjort som mannen som skapade RAW, den Kanal5 sända stand-up comedy föreställning som tog ut svängarna rejält. Någonting som har blivit ett signum för Anderssons succé.