Enduo AB och Krall Entertainment presenterar.

Sommarskratt i Bellevueparken

Årets mest skrattgaranterade 90 minuter! Premiär 29 juni.

OBS MATINE FÖRESTÄLLNING LÖRD- SÖND INSTÄLLDA

biljetter återköpes hos din lokala återförsäljare. Karlshamns turistbyrå.

Medverkande: Per Andersson – Annika Andersson – Tobias Lundqvist och orkestern Mobile Mama Jazz Band
Sommarskratt är en somrigare och lite kvinnligare variant av föreställningen Dixie Comedy Cabaret.

Originalidéen till föreställningen kommer från Göteborgskomikern Per Andersson (känd från Grotesco, Time Out, Allsång på Skansen, Melodifestivalen m m) som tillsammans med föreställningens regissör, Christoffer Bendixen, ville göra en musikalisk revyartad humorshow. Resultatet blev Dixie Comedy Cabaret som gjorde succé på Lisebergsteatern i Göteborg och Scalateatern i Stockholm med vitsord från pressen, såsom ”Hysteriskt kul och helt crazy”,”Korkat, absurt, vasst – en riktig fullträff” och ”Fantastiskt roligt, totalt oförutsägbart och grymt välregisserat”. Förutom Per på scenen kommer ni få se Tobias Lundqvist som kanske inte är lika känd för Karlshamnspubliken men kommer överraska med en gudabenådad stämma och djävulsk komik. När föreställningen nu flyttar till Karlshamn så spetsar Andersson och Bendixen till den ytterligare ett snäpp och bearbetar om den för att passa komediennen Annika Andersson som nu blir en av tre huvudaktörerna. Dixie Comedy Cabaret blir alltså solbränd, nyvaxad och byter namn till SOMMARSKRATT i Bellevueparken.

Förutom nyskriva texter och nykomponerad musik så bjuds publiken även på nakendans, imitationer, virtuell modevisning, lövblåsar, skönsång och ett besök hos självaste Sankte Per för att nämna några av föreställningens sköna sketcher och galna infall. Allt serveras i ett rasande tempo ackompanjerat av den ljuvaste och mest underhållande musik ni kan tänka er, framförd av orkestern Mobile Mama Jazz Band.

Efter scenföreställningen fortsätter kvällen i Playhouse med livebandet Fröken Signe, som tolkar musiken från föreställningen och samtidigt som ni kan njuta av deras vackra toner kan ni även njuta av läckerheter från baren och kanske ta er en sväng om på dansgolvet.

Ensemblen på scen består av Per Andersson, Annika Andersson, Tobias Lundqvist och orkestern Mobile Mama Jazz Band

Fröken Signe består av Malin Carlsson, Hanna-Sofia Kjellsdotter, Caroline Stadelmann och Eva Essvik

Regi: Christoffer Bendixen
Manus: Per Andersson & Christoffer Bendixen
Producenter: Krall Entertainment AB och Enduo AB
Biljetterna släpps den 26 mars och kan beställas via www.ticnet.se

Presskontakt: Anders Westin – Westin Promotion AB – e-post anders@westinpromotion.com – mobil +46 708 773707 – kontor +46 340 677724 – webb www.westinpromotion.com

Följande dagar i sommar spelas Sommarskratt i Bellevueparken

Fredag den 29 juni Premiär Kl.19.00
Lördag den 30 juni Kl.19.00

Fredag den 6 juli Kl.19.00
Lördag den 7 juli Kl.19.00

Fredag den 13 juli Kl.19.00
Lördag den 14 juli Kl.19.00

Fredag den 20 juli Kl.19.00
Lördag den 21 juli Kl.19.00, 15.30
Söndag den 22 juli Kl.16.00

Vi reserverar oss för ev. ändringar