Standup med Comedy Carnival – Borgholm – 3/8 2024

360-560:-
3 AUGUSTI 2024
STRAND HOTELL BORGHOLM
19:00 START
0 ÅR

Dela:

Standup med Comedy Carnival med Evelyn Mok, Magnus Betnér, André Wickström & Nisse Hallberg

Sommarens roligaste nöje är tillbaka – en färgsprakande standup­upplevelse i tjugo städer med stor final på Skansen. Den rullande humor­cirkusen Comedy Carnival åter­vänder med en blandning av förra årets succé­komiker och ett gäng nya ansikten.

Early bird 360 kr + service (t.om 31/5, därefter förköp)
Förköp 460 kr + service (t.om 1 vecka innan gig)
Ordinarie 560 kr + service

Magnus Betnér
Humorlegendar. Provokatör. Debattör. Komiskt geni. I över 25 år har Magnus Betnér rört upp känslor. Med fler föreställningar och fler lappar på luckan än landets övriga komiker tillsammans så är Magnus Betnér fortfarande långt från mätt. Är 2024 ute på mastodont-turnén Bränner ned huset med Nisse Hallberg och kommer i sommar delta på samtliga datum av Comedy Carnival. I vinter ingår han i ensemblen för pjäsen »Tomten är far till alla barnen«. Vem behöver semester?

Evelyn Mok
Medan standup-kollegorna jobbade för att slå sig fram i Sverige flög Evelyn till London och slog igenom där, på den plats i världen med kanske hårdast konkurrens bland standupkomiker. Där har ni Evelyn Moks kvalitetsstämpel. Evelyns cv är längre och mer skrytpackat än de flestas, hon har uppträtt i både svensk och brittisk tv, spelat huvudrollen i en serie på SVT samt nominerats för bästa sketchprogram på BBC Audio Awards. Närmast är hon aktuell i succéprogrammet IFS – Invandrare för Svenskar där hon har en återkommande plats i panelen. Evelyn bor sedan en tid åter i Sverige och turnerar 2024 över hela landet.

Nisse Hallberg
Svensk standups bäste och mest transparenta storyteller. Det finns ingen brist som Nisse inte tar med sig upp på scenen. För det är just där tillkortakommanden skall ventileras och skrattas åt. Och det finns mycket av den varan. Nisse hörs i flera egna poddar, till exempel »Kafferepet« och »Nisse å den där äldre«. 2022 vann Nisse pris för Årets Föreställning på Standupgalan för soloshowen »Tomten Är Ensam«. Turnerar våren 2024 landet runt med turnén »Bränner ner huset« med Magnus Betnér.

André Wickström
En humorikon i två länder. Sedan debuten 1995 har André Wickström jobbat sig upp till en position som komiker få andra kan stoltsera med. Tack vare medverkan i succéprogram som Solsidan, Parlamentet, Roast på Berns och många andra sammanhang har André Wickström med sin klingande finlandssvenska blivit en etablerad humorstjärna i Sverige. Men det är på standupscenen André är som allra bäst, något publiken kommer märka i sommar.