LifeLine & Roa Produktion i samarbete med Enduo AB PRESENTERAR:

biljett5
Elva av Sveriges hetaste komiker gör Sunny Standup i sommar

För femte året i rad gästar humorturnén Sunny Standup svenska städer i sommarvärmen. Den här gången i form av fyra mega-shower som samlar Sveriges humorelit i semesterorterna Stenungsund, Tylösand, Borgholm och Göteborg. Den imponerande drömelvan David Batra, Johan Glans, Özz Nûjen, Anna-Lena Brundin, Thomas Järvheden, Robin Paulsson, Måns Möller, Hasse Brontén, Marika Carlsson, Ann Westin och Jesper Rönndahl kommer förgylla de två kvällarna för semestrande svenskar. Med sig har de även artisten Stephen Simmonds som DJ.

När Sunny Standup i sommar gör sitt femte år har kombinationen av semester och standup blivit en utbredd tradition i Sverige. De senaste tre åren har föreställningarna på klassiska svenska sommarorter lockat en stor publik.
– Det ska bli otroligt gött att än en gång packa väskan och hänga med Sveriges roligaste människor i några dagar säger en peppad David Batra.

I år fokuseras Sunny Standup till fyra megashower med desto fler komiker. De börjar 27 juli i Stenungsund för att sedan åka vidare till Tylösand, Göteborg och Öland för att roa semesterfirande svenskar.
– Sunny Standup är som en orgasm. Har man en gång fått uppleva det kan man inte få nog säger Marika Carlsson.

30:e Juli – Borgholm- Strand Hotell:
Johan Glans
Hasse Brontén
Thomas Järvheden
Måns Möller
Özz Nûjen
Stephen Simmonds
Robin Paulsson
Jesper Rönndahl
Anna-Lena Brundin

Om komikerna

Johan Glans
Johan Glans har arbetat professionellt som stand up-komiker sedan debuten 1994 och gjort över tusen framträdanden runtom i landet. Han är en av komikerna bakom succéerna “Spamalot” och Kvarteret Skatan, har spelat i flera långfilmer, turnerat med åtskilliga egna föreställningar och belönats med Bubbenpriset 1998, Årets manliga komiker 2003 och Povel Ramels Karamelodiktpris 2011.

Özz Nûjen
Özz Nûjen är högaktuell med den kritikerhyllade föreställningen “Dålig stämning” och har ett väldigt imponerande cv. Som skådespelare har han medverkat i franska storfilmer, åtskilliga svenska filmer och på svenska teater. Vi har också sett honom i humorprogram som ”Cirkus Möller”, ”Stockholm Live” och ”RAW Comedy”. Som programledare har han bland annat lett talkshowen ”Özz i P1″ och P3-programmen ”Morgonpasset” och ”Programmet som inte får heta Bögradion”. Dessutom är han mannen bakom åtskilliga svenska humorinstitutioner så som Svenska Standupgalan och utbildningen Standup Star.

Anna-Lena Brundin
Anna-Lena Brundin är en av Sveriges mest mångfacetterade komiker och en veteran på stand up-scenen. Hon slog igenom redan i tv-programmet “Daily Live” 1987 tillsammans med Lill-Marit Bugge. Sedan dess har hon livnärt sig på att stå på scen. Hösten 2010 firade hon och Lill-Marit Bugge 30-årsjubileum med en tillbakablickande turné. Just nu ser du Anna-Lena på Möllan i Skåne med sin show ”Fransk afton” samt att hon turnerar även runt med showen ”Bara Brudar”. Nu under våren kan du också se Anna-Lena med sin countryshow – Lösa Tyglar , som hon spelar tillsammans med Jan Sigurd.

Marika Carlsson
Marika Carlsson prisades 2006 och 2012 med utmärkelsen Årets bästa kvinnliga komiker. 2010 gjorde hon den kritikerrosade föreställningen “En negers uppväxt” som hon fortfarande turnerar landet runt med. Hon har dessutom medverkat i tv-program som ”Parlamentet” i TV4, ”Extra! Extra!” i TV3, ”RAW” på Kanal 5 och “Kvällsöppet” där hon var sidekick åt Lennart Ekdahl i TV4.

Robin Paulsson
Robin Paulsson är kanske mest känd för sin tv-show “Robins” i SVT som han varit programledare för sedan 2006. Han har även utsetts till ”Roligast i Skåne” på P3 humorfestival och Årets nykomling på Svenska Stand Up-galan. Sedan debuten 2001 har han medverkat i en uppsjö radio- och tv-program och turnerat Sverige runt som stand up-komiker.

Jesper Rönndahl
Jesper Rönndahl har under många år medverkat i en mängd olika radioprogram så som “Pang Prego”, “Hej Domstol”, “Morgonpasset”, “Söndag Hela Veckan” och “Institutet”. På tv har han synts i bland annat “Centralskolan”, “Grillad”, “Bobster”, “Comedy fight club” och “Extra! Extra!”. Dessutom har han hunnit med att turnera med en rad olika krogshower och startat humorsajten “Rikets sal”.

Hasse Brontén
Hasse Brontén är Säpo-polisen som bytte yrkesbana och blev komiker. Han kom på tredjeplats på galan ”Worlds Funniest Cop Competition” i Jacksonville Florida och har medverkat i större delen av humorproduktionerna i tv de senaste åren, bland annat ”Parlamentet”, ”Roast på Berns”, “Time out” och ”Cirkus Möller”. Han har även turnerat med“Ladies Night”.

Måns Möller
Måns Möller har hållit på med standup sedan 1998 och är just nu ute på vägarna med sin egna succéföreställning ”Jävla pajas – Det här skojar du inte bort”. Han har medverkat i en rad tv-program som ”Extra Extra”, sin egen humorshow på TV4 – ”Cirkus Möller” och nu senast i ”Time out”. Han har även turnerat med ”Ladies Night” och blev 2002 utsedd till årets manliga komiker.

Thomas Järvheden
Thomas Järvheden har varit standupkomiker sedan 1998 och gjort det mesta inom showbusiness. Förutom standupandet har han släppt skivor, DVD:er, varit programledare i TV, medverkat i Ladies Night och turnerat med egen soloshow. Thomas var 2008 programledare på Victoriadagen.

Biljetter
www.ticnet.se
www.lifeline.se
www.enduo.se