Enduo AB i samarbete med ROA Produktion

 21 juli Strand hotell Borgholm kl 20.00
biljett5

Sommarsuccé och något som börjar bli likhetstecken med semester – det är inte alla som kan stoltsera med epitet som Sunny Standup, succéturnén som nu är inne på sitt sjätte år för semestrande svenskar.
Sveriges humorelit samlar sig för att leverera sommarens bästa tänkbara underhållning och under en vecka i mitten av juli besöker vi Sveriges största semesterorter och bjuder på sex föreställningar. I år förstärks den redan klockrena line-upen med Patrik Larsson och Martin Lagos, prisbelönta komikerfavoriter med stor erfarenhet.
Först ut på scenen i Helsingborg, Falkenberg och Grebbestad möter vi David Batra, Måns Möller, Özz Nûjen, Soran Ismail, Hasse Brontén, Marika Carlsson, Tobias Persson och Patrik Larsson.
Sedan reser vi till Göteborg, Gränna och Borgholm där Johan Glans, Måns Möller, Özz Nûjen, Soran Ismail, Hasse Brontén, Ann Westin, Jesper Rönndahl och Martin Lagos står för underhållningen.
För att maxa stämningen och värma upp publiken möter vi artisten Stephen Simmonds som följer med som DJ till samtliga orter. Tillsammans bjuder de på ca två timmars underhållning och ger semestrande svenskar sin årliga dos av glädjetårar och skrattkramp.
Standup, sommar och semester har blivit ett begrepp och Sunny Standup-turnén har de senaste åren lockat en stor publik med utsålda hus.
”Det ska bli otroligt gött att än en gång packa väskan och hänga med Sveriges roligaste människor i några dagar ”?-David Batra
”En bra sommar för mig är bad, sol, goda vänner och Sunny Standup!” -Hasse Brontén
”Sunny Standup är som en orgasm. Har man en gång fått uppleva det kan man inte få nog” ?-Marika Carlsson
Medverkande i Borgholm: Johan Glans, Måns Möller, Özz Nûjen, Soran Ismail, Hasse Brontén, Ann Westin, Jesper Rönndahl och Martin Lagos.

Insläpp: 19.00