SVEN-INGVARS 2019-07-27&30

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Borgholm slottsruinen 30/7
540:- parkett
495:- ståplats.
Kristianstad 27/7
495:- ståplats.

Sven-Ingvars ”Länge Leve Sven-Ingvars!”

Biljett Kristiansstad 27/7

Biljett Borgholm 30/7

Kvällen Inleds med Anna Bergendahl på scen!
Anna med succélåten Ashes To Ashes.

Oscar Magnusson, son till Sven-Erik säger;
Det handlar egentligen inte om att jag ska ta över, snarare om att hedra och föra pappas livsverk vidare. Jag vill, kan, eller ska aldrig försöka fylla hans skor, men jag vill, kan och ska göra det på det sätt som känns rätt i mitt hjärta. För mig är detta det bästa sättet att kunna ha pappa nära mig och känna att han fortfarande lever inom mig, och ett fint sätt för oss i bandet att tillsammans få möjlighet att uttrycka vår glädje och sorg. Jag tror inte att jag är ensam om att fortsatt vilja ta del av Sven-Ingvars låtskatt.

Biljettpris från 495:- läs mer på www.ticketmaster.se
Biljettsläpp 8mars
Servering på området från kl18.00
kl 19.00 Anna Bergendahl
kl 20.00 Sven-Ingvars 
mer info inom kort
Arrangör: Enduo