ULF LUNDELL 2020-08-28

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej. Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra Ulf Lundells konsert i Ronneby den 28aug -20, utan konserten kommer att ställas in.

 

 

Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna.
Vi återlöser alla Biljettköp ! Kontakta er biljettåterförsäljare för eventuella biljettfrågor! 

 

 

Enduo AB

 

– Man hoppas dag för dag trots att man inser att det nog är kört, man hoppas och gör scenarier, men en 70+-man som jag på hotell i Stockholm, på gator och torg, i replokaler, ute i Sverige, det är inte rimligt eller ansvarsfullt. Kanske kan jag komma på något annat sätt att leverera. Live är live, men just nu inte särskilt live. Man får fundera. Jag skickar mina hälsningar till alla trogna fans, till alla som sliter i sjukvården, till andra 70+-folk i karantänerna. Vi rör på oss men vi håller avstånd och är kärvänliga. Det här är som ett krigsutbrott, men vi ska, som W Churchill menade och sa, aldrig underskatta en kris, vi ska göra det bästa av det hela. Allt neråt ska vändas uppåt i lärdomar.

 

Ulf Lundell

 

 

Brunnsparken Ronneby 28 aug-20.
Biljettsläpp 29 jan
Kundpris 595:- (serviceavg ingår)

 

Biljetter

 

Entré öppnar: kl 18:00 Konsert : kl 20:00
Servering på Området. Mat/Dricka.
EJ Medhavd Alkoholhaltig dryck på området.

 

Rullstols- & ledsagarbiljetter:
1 ledsagare medföljer gratis på rullstolsbiljetten/Obs vanlig Biljett och behöver kunna uppvisa ledsagarbevis. De med Parkeringstillstånd följer skyltar ned till Brunnsbadet/Fri parkering. Vid frågor ring Nortic Callcenter. 0455-619700.

 

Boka Ditt Hotellpaket på Ronneby Brunn 0457 75000
läs mer på ronnebybrunn.se.

 

Åldersgräns: 13 år, pga Miljö-och Hälsoskyddsnämndens krav om ljudnivåer.

 

Ta med/ta inte med:
Välkomna är: Mobilkameror, kompaktkameror, regnkläder, filt och glatt humör.
Välkomna är INTE: Professionella kameror eller ljudinspelningsutrustning, flaskor, burkar, termosar, paraplyn, stavar, selfie-pinnar, stolar el stora väskor.
Lämna otillåtna saker hemma då det inte finns någon effektförvaring på plats. Tänk på att husdjur ej är Välkomna på arenan.