ULRIK MUNTHER

Under sommaren har stjärnskottet Ulrik Munther gjort sin första sommarturné och nu till hösten är det dags att ge sig ut på vägarna med sitt band.

Enduo AB presenterar turné datum:
Tisd 1 nov Karlskrona Konserhusteatern . Onsd 2 nov Karlshamns Stadsteater.

Ulrik Munthers väg till framgång har varit likt en saga. På rekordkort tid har han gått från att vara en okänd musiker till en grymt populär och efterfrågad artist. I sommar har han rest Sverige runt och spelat på festivaler och skapat publikhysteri överallt.
Nyligen släpptes Ulriks självbetitlade debutplatta som idag gick rakt in på första plats på Albumtopplistan. I dagarna har dessutom debutsingeln ”Boys Don’t Cry” sålt guld! Karriären kickade igång i början av 2011 då singeln och webvideon till ”Boys Don’t Cry” släpptes. Under första veckan blev det den mest sedda musikvideon på YouTube. Den blev också även uppmärksammad av flera stora amerikanska, engelska och svenska bloggar. Framgångarna på nätet fortsatte då Ulrik bestämde sig för att göra en cover på Lady Gagas ”Born This Way” – samma dag som hon släppte den officiellt. Än en gång blev det en nätsuccé med över 1 miljon views på några veckor och självaste Perez Hilton twittrade om hans version. Totalt har Ulrik över 5 miljoner views på Youtube och 37 000 fans på Facebook.

Insläpp: 17:30
Biljettkassa öppen: från 17:00
Konsert 18.00
Längd: 70 min
Paus: Nej
KÖP BILJETT
Biljett Pris 160:- exkl service avg. Ingen Åldersgräns
Förköp: Turistbyrån Karlskrona-Karlshamn,
Coop Forum Karlshamn, Nortic Callcenter 0455-0455 – 619700
Överblivna biljetter säljes i kassan pris 180:-
ARRANGÖR: ENDUO AB www.enduo.se i samarbete med Karlskrona Kommun & Karlshamns Kommun